Jeg er usikker på hvordan jeg skal starte dette innlegget. Skal jeg bare fortsette å blogge som vanlig eller skal jeg introdusere meg på nytt, siden dette er en helt ny og tom blogg? Jeg tror jeg velger sistnevnte.

Jeg er en gammel sjel i en ung kropp, som ikke helt har funnet sin plass i verden enda. Bloggen, eller dagboken min som jeg liker å kalle den, følger meg gjennom oppturer og nedturer og er med meg på veien til å finne ut hvem jeg egentlig er.

For hvem er egentlig Marika? Jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan.

Jeg heter Marika Bentzen, er 15, snart 16 år og kommer fra Bergen. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg vil enda, eller hvor jeg skal men jeg prøver å ta en dag av gangen. Livet mitt består av skole, venner, familie og egentlig bare det vanlige – men sammen med det har jeg også en god del andre ting i livet mitt. Både gode og vonde, som dere vil få lese om her på bloggen min. Jeg skal vise dere min hverdag, uten filter, helt upyntet og ærlig. Dette er meg.

Jeg elsker mote! Mote er noe jeg har vært interessert i lenge, og jeg har alltid likt å eksprimentere med nye klær. Jeg vil beskrive stilen min som veldig enkel og komfortabel. Jeg kommer til å poste masse antrekksbilder framover og håper jeg kan inspirere hvertfall en av dere innen mote. Eller kanskje dere inspirerer meg?

En annen ting dere kommer til å få lese en del om er hverdagen min med angst og depresjoner. For meg er skriving terapi, så jeg skriver ned alt jeg tenker og deler det her i «dagboken» min. Målet mitt er å kunne hjelpe andre med det jeg har erfart og det jeg opplever, og derfor velger jeg å være så åpen om det. Igjen helt upyntet og ærlig.

Det kommer også til å dukke opp andre ting innimellom, men dette er hovedsakelig de tingene dere kommer til å lese mest om, og jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang! Det er rart å plutselig begynne helt fra start igjen, men det er også utrolig deilig på samme tid. Jeg elsker blanke ark, like mye som jeg elsker å fylle de inn. Velkommen til bloggen min – livet mitt, hodet mitt og en ny start!

JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.