Så kjekt å høre at mange av dere liker denne nye bloggen! Jeg blir så glad når jeg hører at dere liker den også, for det er jo tross alt dere som skal klikke dere inn hit og lese.

På bildene over ser dere hvordan jeg har sittet å jobbet med blogg og mail både i går og i dag. Og vet dere hva? Jeg elsker det! Da jeg startet å blogge hadde jeg ingen anelse av at bloggen ville bli en så stor del av meg – en så vanvittig viktig ting i livet mitt. Om jeg kunne blogget for resten av livet og levd på det så hadde jeg gjort det, uten tvil. Dessverre er det nok ikke så enkelt, for det skal virkelig mye arbeid til for å få denne siden opp og frem, men jeg tar det steg for steg – så får vi se hvor langt jeg kommer!

Jeg har planlagt litt innlegg for den neste uken slik at jeg har masse å poste til dere før jeg reiser til Kreta tidlig neste lørdag.
Herregud som jeg gleder meg! Den siste tiden har jeg virkelig fått et annet syn på livet, så jeg er klar for å se ting fra en litt annen vinkel enn det jeg har gjort før. Det jeg prøver å si er vel at jeg skal leve litt mer. Leve i nuet og gi litt slipp på alle bekymringer og tanker. Jeg gleder meg hvertfall masse til å reise igjen. Ikke bare til å komme dit, men også hele opplevelsen som kommer med. Dere skal få være med dere også, så følg med!

Jeg ønsker dere alle en fin helg!

JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.