– Reise. Jeg drar til Kreta med Sanne, mormor og morfar på Lørdag (!!) og når vi kommer hjem etter en uke i Kreta så blir det litt mer enn en uke hjemme før familien drar til Kroatia i 2 uker! Jeg har sikkert sagt det altfor mange ganger allerede men jeg sier det igjen: jeg gleder meg skikkelig! Å reise gjør virkelig noe med meg, og jeg gleder meg til å kjenne på den følelsen igjen. Jeg er så heldig ♥

– Slappe av. Nei, jeg skal ikke kaste bort ferien min på å ikke gjøre noen ting – men å slappe av innimellom er så utrolig viktig for meg. Jeg blir veldig fort sliten når det skjer ting hele tiden, så jeg trenger litt alene tid av og til. Ikke minst må jeg jo slappe av slik at jeg er klar til å begynne på skolen igjen, uten å være helt utslitt. Så det blir nok mye lesing av bøker og litt filmkvelder når jeg ikke helt føler for å gå ut av huset å finne på noe.

– Utfordre meg selv. Det er et eller annet som skjer med meg om sommeren dere. Jeg vet ikke om det bare er et slags lykkerus for at det er ferie, men jeg tør mye mer. Hvertfall denne sommeren, så langt,  har jeg slappet helt av og bare brydd meg veldig lite om hva folk rundt meg syns. Jeg tok til og med en sakte moonwalk over overgangsfeltet ved senteret, mens det var masse biler der fordi mamma utfordret meg. Haha, teit eksempel, men samtidig er det noe jeg aldri hadde gjort for noen måneder siden. Bare en så liten, teit ting gir meg følelsen av å leve. Jeg elsker det, og skal fortsette med å utfordre meg selv på den måten fremover. Det er så gøy å le av i etterkant!

– Bli kjent med noen nye mennesker. Jeg vet ikke hvem enda, men jeg har lyst å bli kjent med litt nye folk. Misforstå meg rett, jeg er ikke lei de menneskene jeg har rundt meg nå – men det er alltid kjekt å bli kjent med noen nye også. Dette kan jeg vel egentlig legge under «utfordre meg selv» punktet også, da det er en stor utfordring for meg og bli kjent med nye personer, men denne sommeren skal jeg bli kjent med minst en person.

– Trene. Jeg trener ikke lenger fordi jeg føler andre forventer det av meg, eller fordi jeg vil se bra ut for noen. Jeg trener fordi jeg føler meg så mye bedre med meg selv, og ikke minst har blitt veldig glad i det. Hvis jeg har en dårlig dag, så er det veldig deilig å dra bort på treningssenteret, eller bare ut på en joggetur. Bekymringene og tankene forsvinner helt de timene jeg trener, og selv om det kan være vondt og forferdelig noen ganger, så gir det meg så utrolig mye – derfor skal jeg trene i sommerferien. For min egen del!

Hva er sommerplanene dine?

JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.