Ukens tanke: Jeg tok meg selv i å gråte stille i baksetet i bilen for noen dager siden. Den siste uken har jeg virkelig tenkt over hvor heldig jeg faktisk er! Jeg har alt jeg trenger, og litt mer ♥

Ukens craving: Jeg har ikke hatt noe spesiell craving denne uken.. tror jeg. Kanskje pepsi max, men det craver jeg hele tiden, så jeg vet ikke om det teller?

Ukens opptur: Hm, jeg tror det må bli hytteturen fra mandag til onsdag. Rine, Lene, Amalie og jeg dro på hytten i tre dager. Vi badet, spiste, spilte brettspill og bare slappet av. En fin hyttetur med tre av favorittmenneskene mine.

Ukens nedtur: Været. Får jeg lov til å si det? Regnet her i Bergen har bøttet ned i flere dager nå. Det er utrolig vakkert, og en god grunn til å bare slappe av se en film eller to, men jeg hadde vel ventet meg litt sommer nå i ferien – slik at vi kunne dratt på stranden, eller bare ut av huset uten å bli klissvåt. Jeg elsker regnet, men jeg er veldig glad i solen også.

Ukens lættis: Hm, jeg tror det må være på hytten når vi spiste middag og vi kom med mange morsomme «puns» (haha?). Vi holdt på å le oss i hjel, og det endte opp med brus på hele bordet.

Ukens låt: «Woke the f*ck up – Jon Bellion»

Ukens flause: Jeg er en person som vanligvis blir flau av det meste, men jeg kan faktisk ikke komme på noe som har gjort meg flau denne uken. Men så har jo jeg hukommelse som en gullfisk da..

Ukens øyeblikk: For noen dager siden når jeg satt i bilen med mamma og alt jeg kunne høre var regnet som slo ned på rutene. Det er noe spesielt med regnet.