Se på den utsikten! I går dro vi på en restaurant her i Kreta som heter Astrea for å spise middag litt senere på ettermiddagen. Restauranten ligger på toppen av fjellet, og meg og Sanne gikk opp. Vi fant ikke veien med en gang, men etter litt frem og tilbake fant vi endelig fram – og det var denne nydelige utsikten som ventet oss! Det er virkelig fint her nede. Etter vi hadde spist en god middag der, gikk vi ned igjen fra fjellet alle sammen og satte oss på et sted som heter Cafe Cafe, før vi gikk hjem og la oss. En fin dag! 

Planene for resten av kvelden er vel å spise middag, så får vi ser hva som skjer etter det – om vi finner på noe, eller om vi bare skal slappe av og legge oss. Forresten, i dag har vi vært i byen Chania og sett litt i butikker i noen timer. Jeg tok med meg kamera, så jeg har bilder å vise dere – men de får dere se i morgen! Jeg storkoser meg her nede, og kroppen føles lettere enn den har gjort på lenge. Evig takknemlig. Det er vel det jeg er. 

Og mamma, jeg vet du er misunnelig på meg nå, når jeg sitter her i 30 varmegrader. Jeg skulle gjerne sagt at det er fælt å være her, men jeg vet at jeg ikke får lov til å lyge. Det er helt fantastisk å være her faktisk, så du må nok dessverre være misunnelig i noen dager til. 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.