Bilde fra havnen. Vi satt og spiste på et av de stedene dere såvidt kan se på bildet over, rett ved vannkanten. De hadde veldig god mat der, og jeg bestilte tomatsuppe. Jeg trodde aldri jeg skulle bestille varm suppe i syden, men det gjorde jeg – og jeg angrer ikke!  All maten jeg har spist her nede har vært god faktisk. 


En liten blek pike. Jeg ser ikke sånn ut nå for å si det sånn. Ikke er jeg brun heller – men tomatrød. Dere skulle bare visst hvor vondt det gjør.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Enda et bilde fra havnen, men denne gangen mot andre siden. Bare se hvor vakkert det er her! 


Ei litta sjølfie må jo til. Hva vi prøvde på her er jeg litt usikker på, men jeg får litt flashbacks til fjortisperioden når trutemunn og høye øyenbryn var «in». 


Kanskje er håret mitt misfarget etter all solen her nede, men det skader virkelig ikke den fine utsikten. Er det noe Kreta har masse av så er det fine utsikter! 

Jeg har faktisk mange fler bilder å vise til dere fra Chania, men de får jeg vel vente litt med slik at det ikke blir et altfor langt innlegg. Denne byen er vakker altså! Akkurat sånn jeg hadde sett for meg en gresk by før jeg kom hit. Litt spesiell. Og menneskene? Så godhjertede og hyggelige mennesker finnes det ikke mange av. Her nede tar de alle godt i mot! 

Flere bilder kommer i morgen, men da av utflukten vi var på i dag. Vi tok toget og stoppet i en vingård og et kloster. En spesiell opplevelse som jeg forteller mer om i morgen. Nå skal jeg legge meg. Av en eller annen grunn så blir jeg utrolig trøtt når jeg er solbrent, så skal jeg lese litt før jeg forhåpentligvis klarer å sovne. God natt! 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.