I går litt senere på ettermiddagen bestemte vi for å ta oss en togtur – med tre stopp på veien. Jeg tok en del bilder, og tenkte jeg skulle vise de til dere. Eller, ikke alle da, for det ville blitt et ekstremt langt innlegg – men jeg skal vise dere en del.

Disse første bildene er bare noen jeg tok på veien fra toget, det var utrolig mye fint å se på veien. Og ikke minst – mange fine utsikter.

Se på dette her da!

Toget stoppet her for at vi kunne ta noen kjappe bilder av denne kirken (jeg tror hvertfall det er en kirke). Den var ikke så lett å se fra plassen hvor vi satt, men fin var den.

Jeg må advare dere om at dette ikke er det siste bildet dere kommer til å se av utsikten. Det var mange fine utsikter på veien til stedene vi stoppet, og ved stedene vi stoppet. Dette er en av de, som ble tatt fra toget.

Vårt første stopp var på en vin gård. Av en eller annen grunn har jeg alltid hatt lyst å besøke en slik gård, så det var ganske spennende å få gjort det. Det var masse fine blomster der, og hele stedet var vel egentlig ganske fint i seg selv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter vi hadde vært på vingården tok vi toget til neste stopp på veien som var et kloster på toppen av fjellet. Det var en ganske humpete tur oppover, men det var verdt det når vi kom til toppen. Å besøke klosteret var en spesiell opplevelse. Jeg fikk en litt rar følelse av å være der, men det var samtidig veldig imponerende å se hva alle nonnene hadde laget og hvordan det så ut der. Vi fikk ikke lov til å ta bilder av nonnene, men vi kunne ta bilde av alt vi ville ellers. Før vi gikk inn fikk vi et tørkle som vi måtte knyte rundt livet for å dekke beina.

Her er klosteret vi besøkte. Det var utrolig fint, og alt var laget av nonnene selv. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig, men imponerende er det hvertfall! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg advarte dere. Enda et utsiktsbilde. Har dere sett noe så vakkert?


Klosteret fra utsiden. Vi fikk også gå inn å se, og en nonne fortalte oss litt om hvordan det var der oppe. Det er 50 (litt usikker men tror det er riktig) nonner som bor ved dette klosteret – midt oppe på fjellet.

Så det er altså bildene jeg har tenkt å vise dere fra togturen i går! Jeg håper dere syns det er greit med litt slike innlegg også. Nå må jeg begynne å gjøre meg klar til gresk aften nede ved stranden. Vi snakkes!


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.