Ukens tanke: Hva er egentlig ekte? Når jeg satt i flyet på vei hjem på lørdag og så ut flyvinduet så fikk jeg følelsen av at det finnes så mye mer, noe mye større en oss selv og alt rundt oss, men hva er ekte? Den tanken plager meg litt om dagen. Jeg vet ikke. 

Ukens craving: Paprika chipsen i syden! Haha. De som kjenner meg vet at jeg er helt avhengig av chips, og jeg spiser litt mer av det enn hva jeg kanskje burde. 

collage2

Ukens opptur: Er det nok å bare si Kreta? Jeg har i hvertfall kost meg masse denne uken der nede, sammen med Sanne, mormor og morfar! 

Ukens nedtur: Hm, denne er vanskelig. Jeg tror jeg må si ventingen på flyplassen. Vanligvis liker jeg spenningen og forventningene og hele den reise greien, men når flyet er en time forsinket og jeg ikke følte meg helt bra, da ville jeg bare komme meg hjem. 

collage1

Ukens lættis: På gresk aften i Kreta når vi prøve å tolke de greske sangene på norsk! Haha, det er lenge siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde da. Og resten av kvelden var hysterisk morsom den også – Sanne, mormor og morfar vet hva jeg snakker om. 

Ukens låt: «See trough heart – [SEBELL]»

collage

Ukens øyeblikk: Forrige Lørdag, første dagen i Kreta. Solen var på vei ned og jeg vasset nede ved vannkanten. Jeg har alltid vært litt redd for havet på grunn av ubevisstheten og alt vi ikke vet om det, men det er et av de vakreste øyeblikkene jeg har hatt. Jeg følte meg levende. Jeg følte meg ikke så redd lenger. 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.