OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjøpte denne svarte og hvite jakken på Bershka i Kreta. Bomber jakker har jeg en del av i klesskapet mitt, men jeg har faktisk vært på jakt etter en slik litt tynnere type i det siste, som jeg kan bruke når det er litt varmere ute og endelig fant jeg en som jeg liker! 

I dag skal jeg ut å spise med Mari og Amalie. Det blir litt senere i kveld, men jeg gleder meg til å komme meg ut av huset litt. Jeg har ikke vært i min beste form de siste dagene og det har gjort vondt å bare reise seg fra sofaen, men i dag skal jeg prøve å bite tenne sammen og være litt sosial. 

Jeg leste en hel bok i går da, så jeg fikk hvertfall gjort noe. Jeg har lest veldig mange bøker i det siste, og har allerede begynt på en ny en. Jeg lever meg 110% inn i det jeg leser, og blir alltid trist når boken er over, samtidig som at det er en vakker følelse. Så i går levde jeg et litt annet liv kan jeg vel si. Jeg lurer faktisk på om jeg skal lage en video til dere hvor jeg forteller litt om bøkene jeg har lest osv? Eller er det bare kjedelig? 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN

<a href=»http://www.bloglovin.com/blog/16835347/?claim=xbkafwqq75h»>Follow my blog with Bloglovin</a>