OLYMPUS DIGITAL CAMERA
CAPS CUBUS, GENSER GINATRICOT, SKJORTE BIKBOK, BUKSE HM, SKO PUMA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meg og Leah tok oss en liten tur bort på senteret i dag!  Jeg har vært flink å ikke kjøpe noe, siden vi reiser til Kroatia om en ukes tid – mens hun shoppet litte grann. Det er så morsomt å se på Leah når hun går rundt med egen lommebok og syns det er  så spennende å shoppe og betale selv. Jeg husker før når jeg var slik og noe av det kuleste på den alderen var når man fikk lov til å dra på senteret helt alene, haha. 

Uansett, jeg har planlagt litt videoer som jeg skal filme i løpet av uken. Spørsmålsrunden filmer jeg i helgen, og så skal jeg få filmet en video hvor jeg snakker litt om bøkene jeg leser også – kjekt at noen av dere ville se en sånn video! En sminkevideo er også på vei om ikke lenge, jeg må bare finne ut hvilken «look» jeg vil filme. Utenom det lurer jeg på om jeg kanskje skal få prøvd å videoblogge litt til dere når jeg er nede i Kroatia. Jeg elsker å se på sånne hverdagslige videoer selv og jeg gjør sikkert på litt mer spennende ting der nede enn jeg gjør her hjemme nå. Vi får se hva jeg kommer fram til, men videoer blir det hvertfall! Gjerne abonner på youtube-kanalen min her, for å få med dere videoene som kommer fremover! 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN