Mesteparten av dagen i dag har blitt brukt til å filme videoer til dere! Jeg har filmet tre videoer, og den første kommer allerede i morgen. Jeg ble ferdig med å redigere videoen for en stund siden, men det er ikke lett å finne noe fin bakgrunnsmusikk. Hvis dere har noen tips til fine sanger eller nettsider som ikke er copyright så tar jeg gledelig imot tips! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagene går helt i surr nå når det er ferie og det ikke er faste rutiner. Det gikk ikke opp for meg før nå at det er lørdag allerede. Ikke at det har noe å si, men denne uken har gått utrolig fort! Det er også bare en uke igjen til jeg drar til Kroatia med familien. Jeg skal ikke snakke for mye om det, men jeg gleder meg! 

Nå får jeg vel komme meg tilbake til redigeringen av videoene. Mangler bare musikk til spørsmålsrunden, som sagt, så den kommer i morgen – med mindre jeg støter på noen andre problemer. Det er vel typisk meg å få noen tekniske problemer nå, haha. Kryss fingrene. 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN