Ukens tanke: Vi bruker altfor mye tid på å vente. Jeg venter hele tiden på tingene jeg ser fram til, og til slutt glemmer jeg hvor takknemlig jeg er for det jeg har her og nå. Jeg må bli flinkere til å leve litt mer i nåtiden. Alle må bli litt flinkere til det. 

Ukens craving: Kan jeg si Pepsi Max igjen? Haha, jeg blir aldri lei. 

Ukens opptur: Jeg har ikke gjort så mye denne uken, men det har vært deilig å slappe av litt mens jeg leser en bok. Tror det må være denne ukens opptur – eller da meg, pappa og Leah dro på brann stadion på fredag, det var kjekt det også! 

collage

Ukens nedtur: Hodet mitt. Denne uken har jeg grublet over ekstremt mye ting, og det har plaget humøret mitt litt. Men jeg prøver å ikke la det påvirke meg for mye og heller prøve å være positiv. 

Ukens lættis: For noen kvelder siden når jeg hadde lagt meg. Har dere noen ganger blitt så overtrøtt at alt dere ser eller hører er morsomt? Haha, jeg er fortsatt overrasket over at jeg ikke har sixpack etter den latterkrampen. 

Ukens låt: «Running low – Shawn Mendes» 

Ukens øyeblikk: Når jeg skulle gå fra buss terminalen for noen dager siden og himmelen plutselig bestemte seg for å åpne seg. Det er lenge siden det har regnet så mye og vanligvis ville jeg hvert fall gått litt fortere og funnet meg et tak og stå under, men akkurat der og da gjorde det ingenting. Regnet er vakkert. 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN