Ukens tanke: At jeg må gi slipp på bekymringene mine. Jeg har bare ett liv, og hvis jeg skal bruke hele det på å bekymre meg så er det ikke så mye igjen. Jeg må slappe mer av og gi litt slipp på alt egentlig. Bare ta ting som det kommer og leve her og nå. Men så er vel ikke det så veldig lett heller. 

Ukens craving: Milka sjokoladen som de har omtrent alle steder i syden. Nam! 

collage1

Ukens opptur: Bursdagsfeiringen som vi hadde dagen før vi reiste. Det var veldig koselig å se hele familien igjen, og det var en utrolig fin dag! 

Ukens nedtur: Hm, det må vel kanskje bli turen på vei til flyplassen når bilen ble ødelagt og alt bare ble stress. Men samtidig ser jeg på det som en liten opplevelse det også, så jeg vet ikke. 

collage

Ukens låt: «I’ll be good – James bay» Svarte jeg den samme sangen i forrige uke også? Jeg husker ikke, men den sangen har i hvertfall gått på repeat hos meg i flere uker nå, og jeg blir aldri lei. 

Ukens øyeblikk: På standen når solen omtrent brenner huden min. Med beina i vannkanten og dråpene som gir meg frysninger. En flaske kald fanta i ene hånden, og boken i den andre. Ukens øyeblikk. 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN