collage

I går bestemte vi oss for å ta båten over til Korcula for å se litt hva den øyen hadde å by på. Vi startet med å finne en strand som vi la oss på i noen timer. Jeg elsker stranden så innmari mye. Lyden av bølgene, frysningene når vannet treffer kroppen, saltvann i håret og sand mellom tærne. Det er så magisk. For å ikke glemme den solbrune huden, åhh! 

Når vi hadde lagt på stranden i noen timer gikk vi for å se litt på denne øyen som visstnok skal være så fin, og det var den. Masse gamle bygninger og smale gater. Så vakkert. Planen var vel egentlig å bli der til siste båten gikk tilbake om kvelden, men det endte med at vi spiste og tok båten hjem etter det, siden vi hadde en del å bære på. Men vi skal tilbake og jeg gleder meg til å se hva mer Korcula har å by på! 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN