Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Dere aner ikke hvor langt tid jeg har brukt på å få lastet opp disse bildene – eller, på å gjenopprette de. I går tok jeg over hundre antrekksbilder (enkelt og greit fordi jeg ikke ble fornøyd med noen), og jeg klarte å slette alle sammen. Heldigvis klarte jeg å gjenopprette disse tre, men som den perfeksjonisten jeg er så er det vanskelig for meg å bla nedover dette innlegget altså, haha. Bildene er ikke de jeg likte best, det er dårlig kvalitet og jeg får ikke lastet de opp i full størrelse. Hjelp. 

Men jeg smiler da. I dag har meg, pappa, Sanne og Jonas vært på fjelltur. Fjelltur i 35 grader? Å jadda. Vi gikk opp et fjell som heter Sv lilja, og det var vel – hva var det? Det var fint. Turen var fin, men herlighet så sliten vi var. Eller, meg og Sanne hvertfall, men det var absolutt verdt det! Å dra på fjelltur i utlandet er undervurdert. Jeg elsker å se på alle fine utsiktene og naturen. Fascinerende. Det er akkurat hva det er. 

Planen nå er vel å forhåpentligvis spise middag. Utvalget i butikkene og på resturantene her nede er ikke noe særlig å skryte av, så i dag, etter mye grubling, har vi klart å finne en middagsrett som jeg håper vi får til å lage – så får vi se hvordan det går. Vi snakkes i morgen, og da forhåpentligvis med litt bedre bilder. Uff, jeg får helt noia. 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN