OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enda en fin dag på stranden! I dag dro vi på en annen strand enn den vi pleier, og jeg kan vel fint si at jeg likte meg der mye bedre. Det tror jeg de andre er enig i også, så vi kommer nok til å dra dit flere ganger. Som jeg har sagt flere ganger før så elsker jeg stranden, og jeg kunne vært der i evigheter. Jeg blir mindre og mindre redd for havet, så jeg liker vel stranden mer og mer. <3 

Nå ligger jeg bare å slapper av i sengen, og jeg tror ikke vi skal finne på så mye mer i dag. Noen dager er det deilig å bare slappe av litt også – eller, det er vel egentlig det vi gjør på hele tiden her nede, haha, men dere skjønner vel hva jeg mener? Kroppen kjennes ti kilo lettere, og jeg føler meg bedre enn på lenge. Jeg er så heldig. 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN