OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUNKISSED SKIN & BEACH HAIR 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er en helt annen atmosfære. Lokale mennesker. Noen ganger virker de litt irritert siden vi er turister, men jeg velger å tro at det er fordi de ikke er helt vandt til turismen enda. Bølgene som slår mot muren når vi går bortover gaten, et ukjent språk – ukjente mennesker. For første gang har jeg måtte tilpasse meg menneskene i utlandet, og ikke motsatt. 

I begynnelsen var jeg litt skeptisk. Et par butikker, ikke et særlig stort matutvalg, og en annen type mennesker – men jeg liker meg mer og mer. Syv dager igjen. Det blir fint å komme hjem. Jeg savner regndråpene, men jeg kunne fint vært her litt lenger. 

I dag er det storm. Eller, jeg vet egentlig ikke siden dette er forhåndsskrevet, men det var i hvertfall meldt storm til i dag. Hvor rart er det at jeg skriver dette nå, og i morgen når jeg poster det så driver jeg med noe helt annet? Ikke at det er så veldig mye å finne på her, men jeg liker det. Jeg liker forandringer – og dette er en stor forandring fra hjemme. En stor forandring fra de reisene vi har hatt før. 

Brunfargen har begynt å komme seg. Jeg er kanskje litt solbrent, men det gjør meg egentlig ingenting. Jeg føler meg bedre med solkysset hud. Jeg føler meg litt mer selvsikker da. Om det er en bra ting eller ikke, det vet jeg ikke. Men sånn er det. Nok en ting som er rart.

Å reise gjør meg godt. Nye ting, litt stueforandring. Nye mennesker, en annen kultur. Jeg lytter, lukter og kjenner. Jeg lærer. Det er store forskjeller. Jeg trenger å se det. Jeg trenger å se at ikke alt er slik som vi har det hjemme i Norge. Jeg trenger å se forskjellige typer mennesker og kulturer, prøve ut ny mat, og gjøre ting som jeg kanskje ikke har tørt tidligere. Det er dette jeg trenger akkurat nå, og det er dette jeg vil gjøre resten av livet. Noen ganger vil jeg få meg en positiv overraskelse, andre ganger kan det hende jeg blir  skuffet. Men alt er vel vakkert på sin egen måte? Alt har sin sjarm. Reise. Jeg elsker å reise. 


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN