OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

[ The ocean is everything I want to be. Beautiful, mysterious and free ]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I dag har jeg ikke så veldig mye å skrive til dere. Eller, jeg føler ikke helt for det hvis jeg skal være helt ærlig. I dag har jeg en sånn dag hvor jeg lurer på hvorfor jeg blogger i det heletatt. Jeg legger så mye av meg selv i denne bloggen, så mange timer med arbeid ligger bak – men noen ganger føler jeg liksom ikke at det er helt nok. En sånn dag hvor jeg ikke er fornøyd med bildene og ikke har noe mer spennende å skrive til dere enn hva jeg hadde i går. Og dagene før det. En sånn dag hvor jeg lurer på hvorfor jeg gidder å ligge så mye arbeid og tid bak bloggen, når jeg aldri blir fornøyd uansett. 

Jeg elsker å blogge, det gjør jeg, men noen ganger blir jeg litt skuffet. Jeg kan bla gjennom andre blogger og tenke «åh, hun hadde mye finere bilder enn meg», «jeg kommer aldri til å bli så flink til dette som hun» og så videre. Det er helt latterlig, jeg vet, men jeg føler ikke bloggen min blir bedre, og da blir jeg vel bare mer og mer skuffet. Jeg forventer vel mer av meg selv, antar jeg. De derre forventingene. Fader altså. 

Jeg er ikke trist. Ikke lei meg. Men skuffet? Jeg vet ikke. Jeg trenger den mestringsfølelsen når det kommer til bloggen. Bloggen betyr så mye for meg, og uten den hadde jeg nok ikke vært den personen jeg er i dag. Jeg hadde nok aldri klart å åpne meg på samme måte som jeg har gjort, og jeg setter så vanvittig stor pris på det – men jeg føler fortsatt ikke at jeg gjør nok og bloggingen er en av tingene jeg virkelig vil klare. 

Haha, herregud. Jeg vet ikke hva jeg prøver å si. Jeg bare håper at jeg, på en eller annen måte, vil bli bedre til dette. Om det er bedre blogging eller bedre til å tro på meg selv, det er ikke sikkert. Men jeg må hvertfall bli bedre. 

Jeg er perfeksjonist og i dag er vel en sånn dag hvor jeg kjenner litt ekstra på det. Jeg vet ikke.


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN