Ukens tanke: Å møte frykten sin er ikke alltid så gale som man tror. Ofte blir man positivt overrasket over hva som skjuler seg på andre siden. Denne uken har jeg klart å slappe ordentlig av ute i vannet. Vannet som jeg har vært redd for, det samme vannet som jeg har fryktet flere ganger. Når jeg har lagt på vannet og kroppen min har fløte i takt med bølgene så har jeg kjent på en følelse jeg ikke har kjent på samme måten før. Følelsen av frihet. Jeg har dykket, og sett på de vakre skapningene som finnes under vannet her i Kroatia. Jeg har aldri følt meg lettere.

collage

Ukens craving: Jeg må nok si sjokolade denne gangen også. Av en eller annen grunn spiser jeg skikkelig masse sjokolade når vi er her nede. Men jeg er jo på ferie, så da har jeg lov. Ikke sant?

Ukens opptur: Jeg begynte på, og avsluttet enda en vakker bok. «Jeg glemte deg aldri» heter den, og gud så fin den var. Som jeg har sagt før så lever jeg meg veldig inn i det jeg leser, så de siste dagene nå så har jeg følt meg litt som hovedpersonen i boken, men på en annen måte. Bok videoen er snart på vei, og da skal jeg fortelle dere litt om de andre bøkene jeg har lest også.

Ukens nedtur: Stormen på lørdag. Lyn, torden og et eneste stort tankekaos. Stormen ute ble fort til en storm inne i hodet mitt, og jeg følte meg ikke helt toppers. Det gikk heldigvis over dagen etterpå!

collage

Ukens låt: «This is my version – Conor Maynard»

Ukens øyeblikk: Under vann, sammen med alle fiskene som stirrer stygt på meg i det jeg svømmer etter de. Svømmeføttene som gir meg litt ekstra fart og dykker brillene som er trykket opp i fjeset mitt. Jeg elsker det, utrolig nok.


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN