13987173_10153580838672260_623720911_o


EN SOLSENG, ET BASSENG OG EN GOD BOK

collage

Foran dette bassenget tilbragte jeg ettermiddagen i går etter vi hadde vært på stranden i en god del timer, såklart. Stranden vil for alltid være favoritten av de to, men noen ganger er det deilig å kjøle seg ned i bassengkanten litt også. Spesielt med en god bok i hendene og solen som omtrent svir på huden. Når vi snakker om bøker – jeg leste ferdig enda en bok i går. Lesingen har virkelig tatt fatt på meg i det siste og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker det. Jeg har lest to bøker på disse to ukene vi har vært her, og jeg tror det er de to fineste bøkene jeg har lest hittil. «Jeg glemte deg aldri» og «Blomstenes hemmelige språk» heter de, og jeg skal snart fortelle dere litt mer om de også! 

Nå må jeg komme i gang med pakkingen. Tenk at vi reiser hjem i morgen. Det føles virkelig ikke som om vi har vært her i fjorten dager. Tiden går fort når man har det bra, antar jeg. Ikke er jeg noe glad i å takke for meg heller. Det går alltid greit å reise hjemmefra, fordi jeg vet at jeg skal tilbake. Men å reise fra et sted som du ikke vet om du noensinne vil besøke igjen, det er ikke like lett. Jeg blir altfor fort knyttet til mennesker og steder. Det er ikke alltid en positiv ting, men det går vel over det også til slutt.

<3

Vi drar herfra halv elleve i morgen tidlig og så skal vi være i Dubrovnik omtrent hele dagen før vi tar den førti minutters bussen videre til flyplassen. Jeg kan ikke love dere at vi snakkes før på søndag, men hvis jeg har internett på veien kan det hende jeg titter innom. Ha en fin dag!


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN