OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TAKK FOR MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går før vi reiste hjem tok vi taxi inn til Dubrovnik. Jeg har hørt om denne byen før og mange positive ting også, men den falt ikke helt i smak for min del. Selve byen var vel fin, men alt ble litt overdøvet av alt for mange mennesker, køer, liten plass og ingen strender. Det er sikkert mange som foretrekker den byen framfor der vi var, men jeg er en veldig rolig person, så Dubrovnik var ikke helt stedet for meg. I tillegg til det så visste jeg jo at vi skulle dra om noen timer, og da går man bare å venter. Kanskje jeg får dra tilbake en annen gang og se om jeg får ett litt bedre inntrykk. Fem timer i Dubrovnik var ikke akkurat så masse heller, så det er mulig jeg hadde fått en bedre opplevelse av byen hvis jeg bare hadde tatt det helt med ro og ikke ventet på å dra. Hvem vet.

Vi kom hjem i natt. Overskriften på dette innlegget skulle egentlig vært «borte bra, hjemme best» men for første gang var det ikke like gøy å komme hjem. Ikke fordi jeg ikke liker meg her, men jeg kunne vært i Orebic i noen uker til. Gud, som jeg savner det stedet allerede. Det er ikke mye der nede. Et par butikker, ikke det største matutvalget og omtrent bare en gate. De første dagene lurte vi på om vi hadde gått på et skikkelig smell, men etterhvert som vi tilpasset oss skjønte vi fort at vi hadde funnet oss en perle. Omtrent ingen turister, lite folk på strendene, krystallklart vann, sol og fred. Et sted perfekt for gamle sjeler og rolige mennesker. Det var et eller annet med det stedet som sjarmerte meg veldig. Jeg håper vi sees igjen, Orebic.

Nå er det vel «back to reality». Eller, jeg har noen dager igjen til skolen starter – men for meg har den vel startet allerede. Det er det eneste som svirrer i hodet mitt nå og jeg kjenner at jeg gruer meg skikkelig. Jeg skal prøve å fylle opp dagene før jeg begynner igjen slik at jeg ikke tenker like mye på det. Starter imorgen med bursdag! Sweet 16. Føler ikke det er noe spesielt egentlig, men ett år nærmere bil, reise og livet. Vi snakkes!


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN