Ukens tanke: Det eneste som svirrer rundt i hodet mitt om dagen er tanken på skole. Jeg ikke lyst til å starte på skolen igjen i det heletatt. Virkelig ikke. Tenk at jeg skal gjennom det hele en gang til. Men jeg prøver. Jeg skal prøve mitt beste, så lenge kroppen samarbeider. Å bare det at jeg i det hele tatt prøver er et stort framskritt fra hvordan jeg tenkte for et halvt år siden. Noe skal jeg klare. Jeg må bare ta meg sammen og fokusere på det som trengs. <3 

Ukens craving: Tacoo! I to uker nå har jeg spist hamburger, pizza og biff. Uten saus, uten tilbehør, uten smak. Så det var godt å endelig få taco igjen i går. Jeg som har snakket om det hele uken. Og kald pepsi max, åh! Det har de heller ikke i syden. 

collage

Ukens opptur: Oppturen denne uken har rett og slett vært å slappe av. Være på stranden, lese bøker, bade og bare ta det helt med ro. Jeg kjenner at det var akkurat hva jeg trengte. Nå krysser jeg fingrene for at jeg klarer å holde på det bare litt til og drømme meg tilbake til stranden og det klare vannet innimellom. 

Ukens nedtur: Hjemreisen. Jeg har sagt det tusen ganger, men jeg sier det igjen: Jeg kunne godt blitt i Orebic en stund til. For et vakkert sted. 

Ukens lættis: Meg selv. Haha, neida, eller jo. Når jeg er overtrøtt er jeg virkelig verdens morsomste person. Det er hvertfall det jeg sier til meg selv, og denne uken har jeg ledd mye av det. haha

Ukens låt: «Blood Bank – Bon Iver» 


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN