collage
BURSDAGSFEIRING & GÅRSDAGENS ANTREKK


Mandagens antrekk! Bomberjakker og hullete bukser er nøkkelplagg i klesskapet mitt og jeg går omtrent ikke en dag uten en av delene, haha. Jakken har jeg vist dere før. Den kjøpte jeg i Kreta, og jeg liker den like godt enda som da jeg kjøpte den! Jeg har også funnet ut at jeg skal begynne å gå litt med low waist bukser igjen, føler det får beina mine til å se lengre ut. Ikke vet jeg!

Uansett! Jeg ble 16 i går. Føler meg ikke eldre. Ser ikke eldre ut. Men hva skal man forvente? Haha. Jeg er uansett ett år eldre, selv om det ikke akkurat er noe stas. Vi feiret på Fridays i går etter et sykehusbesøk og litt shopping. Sykehuset var ikke akkurat stedet jeg ville være på bursdagen min, men endelig fant vi ut hva som skjer med kjeven min! Dere som har fulgt med en stund vet hva jeg snakker om, men kjeven min låser seg altså hele tiden og jeg har vondt det meste av tiden også. Så etter et halvt år frem og tilbake har jeg endelig funnet ut hva det er. Jeg husker ikke hva det heter, typisk, men jeg skal i hvertfall bruke bittskinne i seks måneder og noen øvelser som jeg fikk på et ark. Jippi. Nei, men det skal bli godt å bli kvitt det, og hvis det ikke forsvinner innen de månedene har vi andre løsninger. Men de vil vi helst unngå, så jeg krysser fingrene for at dette går som det skal.

Dere skal slippe å høre mer om kjeven min! Jeg hadde en koselig dag sammen med familien, spiste god mat og koste meg. Jeg fikk også nye sko i gave, men de får dere ikke se før i morgen! Klem


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN