OLYMPUS DIGITAL CAMERAcollage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første skoledag overstått! Hvordan gikk det? For meg gikk det ganske bra faktisk. Eller, det var jo bare to timer, men jeg stilte i hvertfall og fikk gjort det jeg skulle! Av en eller annen grunn så er jeg i skikkelig godt humør i dag også, så det gjorde det hele litt lettere. Nå er jeg spent på hvordan det går framover, men jeg krysser fingrene for det beste.

Imorgen skal vi på tur på skolen, så det blir sikkert kjekt. Jeg kjenner jo ingen jeg går i klasse med enda, så det er vel for at vi skal bli bedre kjent med hverandre. Det går sikkert greit det også! Akkurat nå skal jeg ikke gjøre noen ting, haha. Bare slappe av og være stolt av meg selv som klarte å stille i dag. Det er viktig det også.

Antrekket over er fra tirsdag når meg og Lene var på senteret å shoppet litt. Jeg kjørte på med den grå kjolen igjen, som dere allerede har sett, men denne gangen kombinerte jeg den med en croppet hettegenser også – i tillegg til de nye hvite skoene mine. Love it!

Og ja, forresten! Jeg har tenkt litt på om jeg skal lage en snapchat til bloggen? Jeg vet at det er mange andre bloggere som har det, og jeg følger en del. Det kommer nok ikke til å bli så veldig mange som følger den, men det er jo gøy hvis det er noen av dere som faktisk vil se på hva jeg driver med litt mer personlig. Hva tenker dere?


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN