Ukens tanke: Kjærlighet. Et mektig ord. Et hav av følelser. Hvordan kan et eneste menneske få deg til føle deg som en helt annen person? Når følelsene er så fin at de nesten gjør vondt. Vakkert.

Ukens craving: Jeg beklager, men jeg må nok svare pepsi max nok en gang. Det vil for alltid være noe jeg craver. 

collage

Ukens opptur: At jeg klarte å stille første skoledag til tross for at jeg var kjempe nervøs og usikker. Vi kan mye mer enn vi tror dere! 

Ukens nedtur: Jeg har ingen skolemotivasjon what so ever. Jeg trodde at det å begynne tilbake etter to måneder ville være litt gøy og nytt, men jeg er sliten allerede. Men biter tennene sammen, for dette året skal fullføres!! 

Ukens lættis: Når Lene overnattet hos meg i helgen og vi var ute til altfor sent på kvelden. Vi ble litt overtrøtt og til slutt var alt morsomt, haha. 

collage

Ukens låt: Haha, nå skal jeg være ærlig med dere å si at jeg har blitt skikkelig glad i de gamle sangene til nickelback i det siste. Jeg hørte mye på de før, men hadde helt glemt de før jeg fant de igjen for noen dager siden. Favoritten akkurat nå er vel «Gotta be somebody – Nickelback»

Ukens øyeblikk: Kveldsturene. Jeg elsker å gå turer om kvelden. 


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN