Det er mørkt ute. Alt jeg kan se er lysene fra husene på andre siden og månen som reflekterer i vannet. Jeg venter på at klokken skal slå 00:00 så jeg kan ønske bestevennen min gratulerer med dagen.

00:00

Gratulerer med dagen Lene, verdens vakreste bestevenn. Hva skulle jeg gjort uten deg? Du er min sol på dager den ikke skinner, min klippe, min bedre halvdel. Hvordan kan man beskrive sin bedre halvdel? Du har egenskapene jeg unner alle.

Takk for at du alltid har lært meg å være positiv og se ting fra forskjellige sider, og for at du alltid har vært tilstede når jeg har trengt det som mest. Takk for at du godtar meg for den jeg er og får meg til å se det beste i meg selv. Du har alltid tatt godt vare på menneskene rundt deg, og det håper jeg du fortsetter med livet ut. Du har lært meg mye. Du har vist meg at selv du, som er en av de sterkeste personene i livet mitt, kan ha ting og slite med, og ikke minst at det er greit. At det er lov til å ikke være helt på lykketoppen hver dag.

14151850_1239440596088856_781256891_o

Jorden er fem billioner år gammel – hvor heldig er jeg som er i live på akkurat samme tid som deg? Det er vel enda en av de tingene som jeg aldri vil få svar på. Men jeg er evig takknemlig for å ha deg i livet mitt, Lene.

Faktisk så elsker jeg deg så høyt at det noen ganger gjør vondt. For når du har det vondt har jeg det vondt. Når du er glad er jeg glad og når du er lei deg er jeg lei meg. Du har alltid sett meg på en måte som ingen andre har. Når jeg var lengst nede og følte meg som et sentimentalt vrak som ingen ville være med så stod du alltid der. Ved min side, hver eneste gang.  Jeg skulle gitt deg hele verden om jeg hadde den, og litt mer.

Takk for at du holder ut med meg. Jeg elsker deg fra månen og tilbake og jeg gleder meg til vi er 90 år og sitter i hver vår rullestol på gamlehjemmet og ler av alt vi har vært igjennom. Kanskje vi gråter litt også, men det har vi lov til.

Alle trenger en Lene i livet sitt. Takk for at du er min ♥

GRATULERER MED DAGEN