SIDEN SIST,


har jeg blitt blond igjen (ikke på bildene), feiret bursdagen min, vært med venner, vært våken til langt på natt, snakket om alt og ingenting, sett på stjernene, vært på skolen (noen dager), slappet av litt, pustet, spist altfor mye junkfood, dagdrømt, utfordret meg selv, skuffet meg selv, drukket altfor mye pepsi max, hatt overnattinger, tenkt på hva jeg vil framover, funnet mange nye sanger, sovet alt for mye, tenkt litt mer, sett mange gode filmer, grått, ledd, skrevet noen nye sanger, tegnet (selv om jeg ikke kan det), vært udugelig på bloggingen, tenkt på hvor lyst jeg har til å komme sterkt tilbake, vært irritert over at jeg ikke har klart det, tenkt mye på hva jeg vil vise dere, ikke vist dere noe, funnet ut at jeg skal begynne igjen etter at jeg har reflektert litt over hva jeg skal dele og hva jeg vil oppnå.

see ya


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN