Lørdag! Gud, jeg elsker lørdager. I dag har tiden gått utrolig fort syns jeg. Kanskje fordi jeg sov lenge? Kanskje.. Jeg har vært å handlet med mamma i dag og så gikk vi å danset litt. Det er altfor lenge siden jeg har danset, og jeg savner det utrolig mye. Det er jo terapi. Så det jeg trodde kom til å bli en dårlig dag ble fort en bra dag! Og dere? Jeg begynner å få blogg motivasjonen tilbake. Nå skal jeg ikke være for rask å si det, men jeg tror jeg skal klare å oppdatere dere fremover.

Men, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg vil blogge enda. Det er nok det som tok fra meg litt av motivasjonen. Jeg vil være kreativ med tekstene mine og inspirere andre. Er veldig usikker på om jeg skal skrive mindre personlig og bare dele antrekk osv eller ikke. Men samtidig så er jo dette «dagboken» min så jeg vil jo aller helst dele alt. Men så er jeg så redd for at dere skal tro at hele livet mitt er dritt fordi jeg skriver så mye om de vanskelige tingene. Tingen er vel bare det at det er lettere å skrive om det som gjør vondt i motsetning til å skrive om de tingene som gjør meg glad. Kanskje det er akkurat det jeg skal bli flinkere til? Å dele de fine tingene også?

Nå skal jeg iallfall fikse litt på designet, gjøre klart et innlegg til i morgen og skrive litt mer. Motivasjonen kommer tilbake, og jeg gleder meg til å skrive til dere igjen. Dere aner ikke hvor mye jeg har savnet det.


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN