img_0102
YESTERDAY’S OUTFIT
WEARING:
SHOES & HOODIE FROM H&M
JEANS FROM BIKBOK
COAT FROM NEW YORKER

img_0121collage

CASUAL & COMFY

Gårsdagens antrekk! Enkelt og komfortabelt, som vanlig. Jeg kommer nok aldri til å ta på meg, eller gå med et antrekk som jeg ikke føler meg vel i. Men dette likte jeg godt, i tillegg til at det ser fint ut også! For å ikke snakke om fjeset mitt da. Jeg lover dere at det var en stk trøtt Marika som stod opp i går morges, og jeg tror ikke fjeset mitt har sett så trøtt ut på lenge – så jeg var litt i stuss om jeg skulle ta bilder eller ikke. For å ikke glemme at fjeset mitt er helt rødt. Er det noen andre som sliter med det samme? Jeg føler jeg lyser rødt til enhver tid, og enda mer når jeg blir nervøs eller flau. Uff.

I dag har jeg vel egentlig ikke så mye planlagt. Jeg har en skoleoppgave jeg må gjøre ferdig og så lurer jeg på om jeg skal ta å rydde rommet mitt litt også. Haha, jeg har egentlig gitt opp den kampen, for det går to dager og så ser det bombet ut igjen. Håpløst! Vi får vel se hva jeg orker. Uansett, jeg ønsker dere alle en fin søndag!


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN