Ukens tanke: Til syvende og sist så handler alt om deg selv. Du bestemmer hvem du vil ha i livet ditt og ikke. Du bestemmer hva som skal påvirke deg, hva som ikke skal påvirke deg. Vi bestemmer vår egen lykke også folkens. Jeg bestemmer om jeg vil være lykkelig eller ikke, tro det eller ei. Du bestemmer om du vil være lykkelig eller ikke.

Ukens craving: Jeg har cravet så mange ting denne uken. Taco, cookies, sjokolade, pepsi max – you name it! Men når gjør jeg ikke det? 

UKEN SOM GIKK

Ukens opptur: Å være med venner faktisk! Jeg er så heldig som er omringet av så mange gode venner i livet mitt, og jeg skal bli flinkere til å fortelle dem hvor mye de betyr for meg. Ta vare på menneskene i livet deres, for plutselig en dag kan det hende de ikke er der lenger. <3 

Ukens nedtur: Jeg har vært masse syk denne uken, og det har ikke akkurat vært så kult. Men jeg hadde heldigvis en fin høstferie selvom!

Ukens låt: Denne uken har alle sangene til The script stått på repeat hos meg. Favoritten akkurat nå er «Flares» 

Ukens film/serie: Filmen «10 things I hate about you»  eller «If I stay».  Sistnevnte har jeg sett to ganger før, men jeg måtte bare se den en gang til. 

Ukens flause:  Hva er det som ikke er flaut med meg egentlig? haha, neida. Ukens flause? Jeg gikk på trynet på butikken for noen dager siden, men det ikke første gang, så jeg vet ikke om jeg kan kalle det en flause lenger. Uff. 

collage

Ukens øyeblikk: Når vi kjørte hjem for noen dager siden. Det var helt mørkt ute og jeg hadde favorittmusikken på ørene. Det beste jeg vet er å sitte i bilen og bare kjøre rundt mens tankene flyter og alt bare er.. fint. 


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN