img_0174

Jeg føler meg ikke helt topp i dag. Dere vet sånne dager hvor alt bare er slitsomt, og man bare føler seg stygg? Jepp, i dag har jeg en sånn dag – men det går heldigvis over! Siden jeg ikke føler meg helt vel med å stå foran et kamera i dag tenkte jeg det var en perfekt anledning til å vise dere den nye genseren jeg kjøpte for noen dager siden. Jeg er veldig usikker på om det er helt min stil, men det var et eller annet jeg likte med den så la gå.

img_0176

 KNITTED SWEATER

Jeg har allerede planlagt noen antrekk med denne og tror jeg skal gå med den allerede i morgen. Da får dere se den litt bedre på!

Nå; Nå skal jeg lage middag før jeg tror jeg skal slappe av resten av dagen. Kanskje se en film eller to? Jeg ønsker dere en god helg alle sammen – så snakkes vi i morgen!


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN