Siden jeg ikke hadde tid til å poste dette innlegget i går får dere det i dag i stedenfor. Jeg elsker å se tilbake på hva jeg har gjort de ulike ukene, så denne spalten passer perfekt. Jeg har prøvd å finne litt nye «ukens» også, slik at det blir litt mer å se tilbake på. Gi gjerne et tips hvis dere har noen andre interessante punkter! Here we go:

Ukens tanke: At jeg må slutte å tenke.

Ukens opptur: Bursdagsfeiringen til morfar på lørdag! Jeg har verdens beste familie, og det er ingenting jeg liker bedre enn å bruke tiden min sammen med de ♥

Ukens nedtur: Jeg har hatt det veldig bra, men denne uken ble alt litt vanskelig igjen. Og dere vet det jeg har snakket om før, at jeg er redd for å være glad fordi jeg er redd for å falle ekstra hardt når ting plutselig ikke går like bra lengre. Det er litt hva jeg har følt på de siste dagene, og det har nok vært denne ukens nedtur. Men, det blir bra.

collage

Ukens lættis: Pappa, denne går til deg. 

Ukens låt: «Somebody else – The 1975»

 Ukens øyeblikk: Godt innpakket i dynen min med en film på dataskjermen. Som jeg har sagt utallige ganger tidligere, og sier igjen: Av og til så er det så utrolig deilig å bare slappe av litt!

Ukens dikt:
14808721_1296783293687919_693837826_o

Ukens innkjøp: Jeg har kjøpt en genser og en jakke denne uken (hvis dere ser bort i fra den enorme mengden med pepsi max og mat), som dere kan se i forrige antrekks innlegg! her 


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN