A BEAUTIFUL VIEW

På mandag var meg og Amalie på norske talenter auditions. Altså, vi så på – ingen av oss var med! Jeg skal ikke lyge å si det ikke fristet å stå på den scenen, men det får vi ta en annen gang. Uansett, det var utrolig kjekt! Det var spennende å se hvordan ting fungerer «bak» tv skjermen og hva som må til for å produsere et slikt program. Det er jo helt annerledes på tv når du plutselig klør deg litt i hodet og lurer på hvordan de klarer å skifte setting så fort – men det er altså en del klipping og liming som skal til, haha.

Vi startet med å sitte ganske langt bak i salen før en hyggelig mann spurte om vi ville sitte oss på  fremste rad hvor det var noen ledige plasser de ville fylle. Vi kunne selvfølgelig ikke si nei til det! Vi ble også spurt om vi kunne sitte bak i salen under introduksjonen av dommerne for å juble litt og gi de en high five eller to. Jeg må innrømme at jeg ikke håper det blir sett på tv, for jeg kan ikke akkurat påstå at meg og Amalie sine high fiver var vellykket. Det var vel mer sånn «yes nå kan jeg gi han en high five, sånn som vi har fått beskjed om, men jeg tar heller å stikker ut to fingre og poker han litt i skulderen i stedenfor». Ikke som planlagt, skjønner dere. Men det ble morsomt da, og vi lo godt.

Vi ble flyttet tilbake til første rad etter det hvor vi fikk sett alle deltakerne på nært hold. Jeg har aldri hatt et kamera så langt opp i fjeset mitt, og jeg kan fortelle dere at jeg slet skikkelig med å ikke få latterkrampe, men jeg tror jeg klarte meg greit altså. Høres jo nesten ut som at det er jeg som har vært på audition, haha, herlighet. Men ja, det var en fin opplevelse det også!


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN