Ukens tanke: Jeg tenker så fælt på alle de eksistensielle spørsmålene om dagen. Hva som er meningen med livet og hvorfor ting er som de er. Har vi et liv etter døden? Har vi ikke et liv etter døden? Jeg blir helt gal av å ikke vite, og det er noe som virkelig får meg til å gruble. Fader, jeg hater ubevisstheten. Jeg hater å ikke vite hva som er ekte. 

 Ukens craving: Ritz kjeks! Jeg kunne godt ha skrevet Pepsi Max, men føler jeg har skrevet det altfor mange ganger nå. Avhengig for å si det sånn.

Ukens opptur: På mandag når meg og Amalie var å så på norske talenter auditionene. Det var en gøy opplevelse samtidig som at vi fikk kommet oss ut av sentrum litt, og det var en lang busstur hjem noe som var veldig deilig! Jeg kunne tatt buss eller kjørt i flere timer, det er noe av det beste jeg vet, haha.

Får jeg lov til å skrive to oppturer i dag? Mamma og pappa kom nemlig hjem med to små kaninunger forrige uke, og jeg er ikke allergisk! Dyr er noen fantastiske skapninger, og enda bedre når du faktisk kan kose med de.

 UKEN SOM GIKK 

 Ukens nedtur: At ting ikke helt går min vei akkurat nå. Høsten er vakker og alt det, men den gjør et eller annet med meg som ikke er så bra. Og jeg kjenner på kroppen at vi nærmer oss vinteren, noe jeg ikke er super happy for. Men hvis vi skal se det fra den positive siden så er jo vinteren en god grunn til å sitte inne med en kopp kakao og en bok i hånden! 

Ukens lættis: Når meg og Amalie var lost i Os og ikke ante hvor vi kunne ta bussen hjem. Vi fant heldigvis ut av det når vi spurte en dame på bensinstasjonen! 

Ukens låt: «Impossible acoustic – James Arthur»

Ukens film/serie: SKAM! Jeg regner med dere alle ser på det?

Ukens øyeblikk: En av de mange bussturene jeg har hatt, med musikk på ørene og verden som stoppet litt rundt meg. 


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.

INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN

<a href=»https://www.bloglovin.com/blog/16835347/?claim=qtjg72hyx8n»>Follow my blog with Bloglovin</a>