WELCOME NOVEMBER

Kjære vakre, fine høsten. Jeg vet ikke hva det er med deg, du er så fin men så vond på samme tid. Du gjør det vanskelig å stå opp om morgenen, men herregud så fin du er. Tenk at det er jul neste måned! Jeg gleder meg til å åpne kalenderen igjen og telle ned dagene. Men akkurat nå er det høst og en ny måned, så vi får prøve å gjøre det beste ut av den!

large  large-3

5 TING JEG VIL GJØRE DENNE HØSTEN:

BEGYNNE Å LESE IGJEN

Fram til skolestart i år leste jeg utrolig masse bøker, og jeg elsker det. De gir meg så mye og jeg bare elsker å føle at jeg er i en annen verden i en liten stund. Men når skolen begynte igjen forsvant plutselig alt jeg hadde av tid, og jeg har ikke lest siden. Heldigvis har jeg et par bøker som venter på å bli lest nå, så jeg får vel starte.

 TA MER BILDER

 Jeg har to kameraer, og jeg bruker begge, men det er bare til bloggen. Jeg har lyst å sette meg skikkelig inn i kamera innstillingene og ta noen fine høstbilder.

 ORGANISERE GARDEROBEN MIN

Jeg har altfor mye klær jeg ikke bruker, men jeg er dårlig på å gi slipp på de. Jeg er nødt til å gå igjennom klesskapet mitt og fjerne noe. Enten selge det eller gi bort. Jeg trenger plass til litt nytt!

 VÆRE MER SOSIAL

Jeg trives godt i mitt eget selskap. Kanskje litt for godt. Jeg må prøve å komme meg ut litt mer og finne på litt mer sammen med vennene mine. Spesielt nå som mange av oss ikke går på samme skole lengre og vi ikke ser hverandre like ofte som vi gjorde før.

 KJØPE MEG ET KART TIL Å HENGE OVER SENGEN

Jeg har utsatt dette altfor lenge. Men jeg har altså lyst på et kart som jeg kan henge over sengen slik at jeg kan se litt på hvor jeg vil reise og kanskje merke ut hvor jeg har vært! Jeg tror jeg må finne meg litt annen veggpynt til rommet mitt også.