· TUSEN TAKK ·

TAKK. Tusen millioner takk for alle tilbakemeldinger og fine ord etter innlegget jeg postet i går. Dere aner virkelig ikke hvor mye det betyr for meg. Det gjorde dagen min litt bedre ♥ Selv om det ikke er noe fint å høre at det er andre som har det på samme måten, så er det noe med det å ikke føle seg så alene. Så takk for alle delinger, fine kommentarer og meldinger.

God morgen forresten! Eller, god formiddag er vel kanskje mer riktig nå? Jeg våknet for snart to timer siden og sitter fortsatt med frokosten i hånden mens jeg spiller litt rolig musikk på spotify. Jeg ser at det har kommet en del frost på fjelltoppene nå, og det merkes. Temperaturene har forandret seg helt, og jeg tror ikke vi har nok ovner her i huset for å si det sånn.

Jeg har ingen planer for dagen i dag, men jeg tror jeg bør komme i gang med å rydde rommet mitt snart, og kanskje organisere klesskapet mitt litt. Eller så gjør jeg bare som jeg pleier og utsetter det til søndag! Jeg ønsker dere alle en fin helg!

LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER.
INSTAGRAM – @MARIKABENTZEN