Dagens gjøremål:
1. Rydde rommet
2. Legge bilder i fotoalbum
3. Slappe av

 

I går var jeg i byn med noen venninner! Vi ble ikke så veldig lenge, men det var koselig å treffes igjen. Det er rart hvordan vi har gått fra å se hverandre hver dag på skolen til å sees altfor sjeldent. Jeg tror vi kan bli litt flinkere til å treffes oftere ♥ Uansett, heisann søndag! Jeg har ikke gjort noe spennende så langt i dag annet enn å kose litt med kaninene, men det er vel sånn en søndag skal være? Jeg skal straks gå gjennom litt bilder sammen med mamma og Sanne som vi skal legge inn i noen fotoalbum, og så må jeg nok rydde rommet etter det. Jeg kan ikke utsette det noe mer nå, haha! Håpløst.

Forresten, «Årets Femelle-blogg 2016» skal kåres om ikke lenge! Jeg har aldri hatt muligheten til å være med i en sånn kåring, så jeg hadde blitt utrolig glad hvis dere ville stemt på meg ved å klikke på denne linken og velge navnet mitt under «jeg nominerer». Da blir dere også med i trekningen av en goodiebag!

Jeg ønsker dere alle en fin søndag!

STEM PÅ MEG SOM ÅRETS FEMELLE-BLOGGER HER