Jeg skulle gjerne fortalt dere om alle de gøye tingene har gjort de siste dagene, men sannheten er at det mest spennende jeg har gjort er å flytte meg fra sengen til sofaen. Så hverdagen min er ikke den mest interessante akkurat nå! Forhåpentligvis klarer jeg å komme meg tilbake på skolen på mandag. Vi har praksis fra tirsdag til fredag, så det blir bare en «skoledag», men jeg tenker det er en bra start etter to uker vekke. Jeg gleder meg til å se alle sammen igjen, føler jeg har vært litt for isolert de siste ukene.Forresten! Jeg lurer på en ting. Er det noen av dere flotte mennesker som kanskje vet om noen second-hand butikker i Bergen? Jeg trenger noen nye klær og har så lyst til å finne noen skjulte skatter! Jeg vil finne min egen stil, og ikke ha de samme klærne som alle andre. Haha, dere skjønner. Jeg forstår ikke hvordan bloggere kan ha på seg nye antrekk hver gang de legger ut nye bilder, mens jeg må grave i både mitt og mamma sitt skap for å finne noe jeg kanskje ikke har brukt på antrekksbilder tidligere – Og som dere sikkert ser så er ikke jeg så veldig begeistret over farger heller, så det blir liksom litt lite variasjon. All black every day? Noe sånt.


Jakke og t-skjorte fra Ginatricot
Hettegenser fra SheIn
Bukse fra Monki
Sko fra Bianco

 


Det er fortsatt mulig å nominere meg til «Årets Femelle blogger 2016» – det kan dere gjøre her. Som sagt er det første gang jeg er en del av en bloggplattform slik som femelle, så dette er veldig spennende for meg. Finalistene blir trukket fjerde desember, så det er faktisk ikke så veldig lenge til! Jeg hadde blitt super glad hvis dere ville nominert meg. Hvis dere syns jeg fortjener det da, såklart! Det er mange som har stemt allerede og jeg er så takknemlig. Til gjengjeld så skal jeg nok klare å bli litt flinkere til dette her. Blogging er virkelig noe jeg brenner for, og jeg elsker å kunne dele livet mitt med dere.  Jeg elsker å ha denne dagboken som jeg kan se tilbake på og tenke «shit, hvem er hun der». Uansett, jeg ønsker dere en god søndag! Finn på noe gøy, eller ikke gjør noe i det hele tatt. Det er jo søndag, eller?