10 ting dere kanskje ikke visste

–  Når jeg finner en sang jeg liker har jeg den på repeat til jeg går lei – og det kan være snakk om dager eller uker før jeg virkelig blir lei av en god  sang. Jeg tror dette er et lite irritasjonsmoment for de andre i huset som også hører den samme sangen om igjen og igjen.

– Jeg elsker å være alene, og jeg tror det gjør at noen oppfatter meg som kjedelig. Det er forskjell på å være alene og ensom da. Sistnevnte er jeg ikke like glad i, haha. Men når jeg er hjemme alene, med musikk på full guffe og mulighet til å danse akkurat hvor jeg vil rundt i huset – da er jeg i godt humør. En bok og noen stearinlys funker også.– Jeg er veldig spontan! Det går dessverre oftest utover håret mitt, haha uff. Vil jeg noe, så gjør jeg det med en gang. Det kan både være en fordel og en ulempe. Heldigvis går det ikke like mye utover lommeboken min nå som det gjorde før. Heldigvis. 

– Jeg er veldig sjenert – men bare vent til du blir godt kjent med meg! Da blir jeg plutselig en helt annen person. Eller, jeg vil nok alltid være meg, men jeg får en helt annen energi – love it.

– Det verste jeg vet er mennesker som ikke kommer tidsnok! Uansett om det er snakk om to minutter for sent – er det så vanskelig? Mennesker som ikke tar hensyn til andre = en misfornøyd Marika.

– Jeg tenker ekstremt mye, grubler og analyserer alt. Ikke noe sjokk. Det er slitsomt mesteparten av tiden, men noen ganger kan det faktisk være en god ting også! Jeg føler jeg forstår mennesker litt bedre nå enn det jeg gjorde før.– Jeg har hukommelse som en gullfisk. Det er ikke tull engang – fortell meg en ting og jeg har glemt det fem minutter senere. Det er faktisk noe som plager meg ekstremt mye. Spesielt i mattetimene og når vi lærer nye danser på trening.

– Jeg er avhengig av Pepsi Max. Det har kanskje noen av dere fått med dere allerede? Men for noen dager siden fant jeg Pepsien i skapet med en gul post-it lapp hvor det stod «nei Marika» fra pappa, så jeg kanskje får litt mindre av det fremover. Jeg kjøper nok bare selv, men det svir litt når jeg ser at pengene på kontoen forsvinner…

– Jeg begynner å gråte veldig lett. Før turde jeg ikke å gråte foran andre, men nå gjør jeg det altfor ofte. Spesielt av triste reklamer på tv og nyhetene (..og home & away).

– Jeg er veldig sikker på at det å være god mot andre mennesker vil få deg langt i livet. Det er noe av det jeg setter høyest i livet mitt – å være snill, god og hyggelig mot andre gjør at jeg føler meg så utrolig mye bedre selv også.


coop-smak-forskjellen-hvit2-ai-2