befunky-collage1

Black coat here / Grey hoodie here / Blue jeans here / Gold necklace here / Black dress here / Over knee boots here / Purse here / Blusher brush here / Face brush here


En måned igjen til jul! Hvor blir det av tiden egentlig? Jeg føler det var i går jeg skrev et langt innlegg om hvor usikker jeg var på det nye året og hva som ventet meg – men her er vi, og jeg gleder meg som et lite barn til å åpne første luke i kalenderen på torsdag!


befunky-collage2

Black hoodie here / Bomber jacket here / Black sneakers here / Beige coat here / Black boots here / Grey sweater here / Blue jeans here


Uansett! Black Friday! Over har jeg samlet noen av favorittene mine fra Black Friday hos Ellos. Hadde jeg hatt penger i lommeboken hadde jeg klikket hjem alt med en gang, men det er dessverre ikke tilfellet, haha! Jeg forelsket meg i de svarte bootsene og den beige kåpen, har allerede sett for meg noen antrekk i hodet. Tror jeg må kjøpe meg en til kåpe i nærmeste tid slik at jeg ikke ender opp med å bruke den ene jeg har hele tiden.

Jeg elsker å sette sammen slike kollasjer faktisk! Det gir meg litt inspirasjon i klesveien, og jeg planlegger nye antrekk i hodet mitt hver gang. Krysser fingrene for at jeg finner noen gode tilbud imorgen, og kanskje får kjøpt meg noen nye klær, for jeg begynner å bli ganske lei det som ligger i skapet mitt nå.. Og hvis ikke får jeg vel prøve å være litt kreativ å kanskje klippe litt her og der! Noe som helt sikkert aldri kommer til å gå bra, haha. Jeg finner nok ut av det. God helg!


coop-smak-forskjellen-hvit2-ai-2