collage

hvit


Jeg føler ikke helt for å stille meg foran kameraet i dag så da tenke jeg det var en perfekt anledning til å vise dere hva jeg har kjøpt i det siste! Dere har vel sett noe av det i antrekksbilder før, men jeg kjøpte litt nytt i går! Og som dere ser er jeg fortsatt like begeistret for svart som jeg alltid har vært, haha. Jeg syns det begynner å bli litt flaut, men jeg har prøvd å se etter litt mindre svarte ting i det siste også. Håpløst! Jaja, jeg liker vel bare svart godt siden det passer til alt!

I dag har jeg ingen planer om å dra ut av huset. Dere vet de dagene når du føler deg skikkelig stygg? Haha, ja en sånn dag har jeg i dag. Men det er vel bare sånn det er innimellom, og det er vel greit det også, I guess. Men jeg skal nyte helgen nå som den er her! Og så har jeg en litt spennende giveaway som jeg forteller litt mer om senere i dag, jeg gleder meg!


coop-smak-forskjellen-hvit2-ai-2