/ sponset innlegg

13300706


Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen – tenk at det snart er jul! Dette året har gått innmari fort, selv om det har vært noen lange dager innimellom også. Uansett, i dag skal jeg vise dere noen kule skins og deksler! På CaseApp kan du designe dine egne med akkurat de bildene du vil – eller du kan bruke bildene de har på hjemmesiden sin. Det er utrolig mye fint og velge mellom, og ikke minst en perfekt julegave!

I dag tenkte jeg å fortelle dere hvordan dere bestiller, enkelt og greit! Det kommer en liten giveaway om ikke så lenge, så kanskje du kan vinne noe fint til deg selv – eller gi til noen andre i julegave. Og hvis du ikke skulle være så heldig å vinne så har jeg en rabattkode på lur også, som en liten trøstepremie. Men det kommer litt nærmere jul.  ♥


 

template-100-300x300-2template-100-300x300-5template-100-300x300-4template-100-300x300

Perfekt hvit marmor her / Woman in black her /   Fri som en fugl her / More black her

 

combine

Blå iset marmor her / Hvit klassisk marmor her / Rådyr her

 


Her kan dere se noen av mine favoritter som dere kan velge mellom hvis dere ikke vil designe deres egne. Jeg syns det var vanskelig å bestemme meg for hvilket jeg ville ha siden det er så mange fine, men jeg fant til slutt et til Macbooken som jeg likte godt, og så designet jeg et til telefonen selv. Gleder meg til de dukker opp i posten, og ikke minst til å vise dere!

 

STEP BY STEP: 

  1. Gå inn på CaseApp.no og velg «lag ditt deksel«, «designe egne skin» eller «søk i våre design» og velg hvilken telefon eller macbook du har. (De har deksler og skins til Samsung, Iphone, Ipad og Macbook) 
  2. Når du skal designe et deksel eller skin kan du velge om du vil laste opp et eller flere bilder, du kan velge å lage kollasj med flere bilder, legge på tekst og utklipp. Hvis du lager deksel må du også velge om du vil ha matt eller glossy. Du har mange muligheter – og ikke er det noe vanskelig heller! 
  3. Når du er fornøyd med hvordan det ser ut trykker du «Spar» øverst i høyre hjørnet og så er du ferdig! Raskt og enkelt. 

 

Jeg elsker at jeg kan lage mine egne skins og deksler, slik at det blir litt mer personlig!


coop-smak-forskjellen-hvit2-ai-2