Siste dagen i november! Vet ikke hva jeg syns om det. Tiden har i hvertfall gått utrolig fort, og jeg føler det var i går jeg satt og skrev et innlegg om tingene jeg ville gjøre i 2016. Haha, det er rart det der – hvordan noen år går veldig langsomt og andre fort! Men jeg er veldig fornøyd med dette året. Sakte men sikkert finner jeg ut av hvem jeg er, og det er fader ikke lett, men jeg er i hvertfall på rett vei. Tror jeg.Jeg har lært så masse om meg selv og andre mennesker. Hvordan vi tenker, hva vi tenker. Hva jeg tenker. Nei, jeg tror jeg får skrive et eget innlegg med litt tanker om dette året og hva jeg ser fram til i 2017. Men en ting er sikkert, og det er at jeg skal gjøre det så bra som mulig!

··············

I dag har jeg vært å sett etter julekjoler med Sanne – vi skal på julebord på fredag, og da trengte vi begge noe å gå med. Vi fant heldigvis noe begge to! Jeg kjenner jeg blir skikkelig tappet for energi av shopping, så nå var det godt å sitte seg ned litt. Dere får se kjolen min i helgen, og så kommer det en giveaway om noen dager! Vi snakkes ♥


coop-smak-forskjellen-hvit2-ai-2