combine


Første desember! Av en eller annen grunn har jeg veldig lyst til å si god jul, men det er nok altfor tidlig for det. Tenk at vi snart går inn i ett nytt år. Det er helt sprøtt, hvor ble tiden av? Haha, jeg bare gjentar meg selv.

Uansett! Jeg fikk denne kåpen for noen dager siden, og gleder meg til å bruke den masse fremover! Har blitt skikkelig glad i varme gode kåper, og de er så deilig å bare slenge rundt seg nå som det begynner å bli kaldere ute. Jeg fikk også en ny bukse og en genser, men de får dere se i antrekksbilder om ikke så lenge!

Det er forresten bare tre dager igjen til vi får vite hvem som er nominert til  «Årets Femelle-blogger»  så jeg hadde blitt superglad om du ville tatt deg to minutter til å stemme under her. Og tusen takk til dere som allerede har gjort det. ♥


coop-smak-forskjellen-hvit2-ai-2