Hva jeg tenker på i dag:

Jeg så nettopp en dokumentar på Netflix som heter «Audrie & Daisy» og jeg kjenner jeg er så utrolig provosert. Den handler om to tenåringsjenter som blir utsatt for overgrep av to gutter de trodde var venner, ydmyket på nettet og mobbet av lokalbefolkningen, men så er det nesten ingen som tror de. Og fordi det er en liten by og guttene er i slekt med en viktig person så blir de ikke straffet. Det var spesielt sheriffen i denne dokumentaren som fikk det til å koke inni meg, for han mente det ikke var voldtekt å ha sex med en som er delvis eller helt bevisstløs. Han mente det ikke var voldtekt fordi det ikke var «tvang». Han mente også at det ikke alltid er guttens skyld, og det har han helt rett i, for jenter kan også voldta – men i denne situasjonen var det to gutter, og da er det guttenes skyld.

Jeg ble som sagt veldig provosert av denne dokumentaren, men den åpnet øynene mine litt mer for hvordan ting faktisk er. Tenk hvor mange som faktisk har blitt voldtatt, som ikke tør å si noe om det. Men samtidig så forstår jeg de godt, for de fleste blir jo ikke hørt dersom de forteller om voldtekt. Jeg anbefaler virkelig å se denne dokumentaren, og den er ikke så lang heller!

Den beste tingen så langt denne uken:

Først og fremst så har jeg vært mye på skolen denne uken. Eller det er mye for meg i hvertfall! Jeg har hatt en fremføring for hele klassen for første gang på noen år, og jeg har vært på julebord. Snakk om å utfordre seg selv, eller? Noe som kan høres ut som småting for mange av dere er faktisk stort for meg. Og jeg er stolt. Det er vel lov?

Den verste tingen så langt denne uken:

Sammen med utfordringene og mestringsfølelsen etter, så kommer bekymringene før. Jeg har faktisk gruet meg så mye til enkelte ting denne uken at jeg trodde jeg var blitt syk.

Hva jeg går med i dag:

I dag hoppet jeg rett i joggisen i det jeg våknet, og har ingen planer om å bytte til noe annet!

 Lørdag’s sminken:

Jeg har brukt sminke nesten hver dag de siste ukene, så i dag skal huden min få lov til å puste litt.

 Hva jeg ser fram til den kommende uken:

Jeg har ingen planer enda. Men jeg tror det er lurt å komme i gang med julegaveshoppingen og få litt julestemning.

Hva jeg gjør denne lørdagen:
Akkurat nå sitter jeg å spiser pizza i mens jeg gjør litt blogg arbeid. Planene for resten av dagen er å arbeide litt mer og så lurer jeg på om jeg kanskje skal se enda en dokumentar. Jeg har alltid tenkt at dokumentarer er «kjedelige» men de er jo faktisk spennende og man blir jo så engasjert!

Planene mine for i morgen:

I morgen er det juleoppvisning med danselaget mitt! Jeg kjenner jeg gruer meg en god del. Jeg har jo danset foran publikum før, men nå har jeg vært trener i noen år også, så da blir det rart at det plutselig er jeg som skal stå der igjen. Jeg får bare krysse fingrene for at alt går som det skal!


Jeg merket at «uken som gikk» innleggene mine ble litt kjedeligere, så jeg tenkte jeg skulle prøve meg på en litt annerledes type liste denne gangen. Inspirert av Kenza. Jeg skal prøve å komme med denne listen hver Lørdag, og så ser vi hvor lenge det varer!