Hva jeg tenker på i dag:

Jeg er så innmari takknemlig. Mamma spurte meg her om dagen hva jeg ønsker meg til jul. Ingenting. Det var nettopp det jeg svarte. Jeg ønsker meg ingenting, fordi jeg har alt. Jeg har alt jeg trenger, og litt til ♥

Den beste tingen så langt denne uken:

I går når meg og noen venninner bestemte oss for å dra på kino sent på kvelden. Jeg elsker å gjøre ting litt spontant, og ikke planlegge alt hele tiden. Vi så Bridget Jones’ Baby forresten! Utrolig morsom film.


Den verste tingen så langt denne uken:

Jeg har ikke gjort så veldig mye denne uken, så jeg kan ikke komme på hva som er den verste tingen heller. Men det er vel en bra ting?

Hva jeg går med i dag:

Jeg må nok skuffe dere å si at jeg sitter i joggisen i dag også.

Lørdag’s sminken:

Jeg prøver å gå litt uten sminke for tiden, så jeg har ikke på meg noe i dag. Huden min har blitt veldig uren igjen, og jeg kjenner det drar selvtilliten ned ti hakk. Jeg var flink å ikke bruke så mye sminke de første månedene på skolen, men nå bruker jeg det hver eneste dag, og tør ikke å gå uten lenger. Så nå prøver jeg å venne meg til å gå uten igjen, og jeg tror nok det skal gå fint!


Hva jeg ser fram til den kommende uken:

Jeg ser fram til å komme ordentlig i gang med treningen igjen faktisk! Jeg har trent litt nå de siste dagene, og det gjør så mye med humøret mitt! Det er utrolig deilig å trene, spesielt på en dårlig dag hvor ting er litt vanskelig. En fin måte å få tankene over på litt annet.

Hva jeg gjør denne lørdagen:

I dag har jeg vært å trent sammen med Lene en stund og skal jeg lage meg noe mat før jeg skal gjøre litt blogg-greier og slappe av resten av dagen! Jeg fikk forresten vite i dag at jeg er en av fem finalister av «Årets Femelle blogger» OG en av tre finalister av «Årets mest kreative blogger». Det kommer mer om det i morgen men herregud så glad jeg ble når jeg fikk vite det! Jeg er evig takknemlig. Dere kan stemme på meg HER.

Planene mine for i morgen:

 Jeg har ikke noen planer for i morgen enda.


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.