Lille julaften! Med null julestemning eller følelse av jul er det veldig vanskelig å tro på, men jeg skal gjøre det beste ut av det! Jeg gleder meg masse til julaften sammen med familien imorgen. Familie, god mat og glede – da har jeg det best. Siden det nærmer seg slutten av året (what) så tenkte jeg å ta dere gjennom mitt 2016. Et år fylt av glede, sinne, tårer, frustrasjon, latter, nye minner, oppturer og nedturer. Jeg sitter nesten her med tårer i øynene, for jeg har virkelig gjort masse jeg aldri trodde jeg skulle klare. Here we go:

Januar

.. Jeg startet året med en hel del blandede følelser, usikker på om jeg var klar for hva det nye året ville gi meg. Målet var å komme meg gjennom det siste halvåret av ungdomsskolen.

    

Februar

.. Så det var det mesteparten av tiden min gikk ut på – å komme seg på skolen, og jeg gikk inn for å klare det. Jeg var også masse med venner og prøvde å gjøre mest mulig ut av dagene.

collage-1894895-11-1456849525769.jpg     

Mars

.. Jeg bestemte meg endelig for å ta mamma og pappa med til bup for å fortelle de hva som foregikk i hodet mitt, en avgjørelse jeg er veldig fornøyd med. Denne måneden fikk jeg også tatt industrial piercing, endelig! Jeg husker jeg gruet meg utrolig masse, og holdt på å feige ut, men jeg er veldig glad jeg ikke gjorde det – jeg er kjempefornøyd og ville ikke vært uten.April

.. Jeg kjøpte meg nytt kamera og fikk en helt ny blogg motivasjon. Meg og vio bestemte oss for å dra på piknik i byn og det endte opp med å bli en utrolig fin dag med mange viktige samtaler som jeg fortsatt husker.

Meg og mamma dro til Oslo for å dra på Shawn Mendes konsert, og den var helt fantastisk. Det er en av de beste opplevelsene jeg har hatt og at mamma var med gjorde det bare enda bedre ♥ Vi utforsket Oslo litt og jeg fikk endelig sett operahuset!

Mai

.. Denne måneden kom innlegget «dritten i midten» ut. Jeg husker jeg var helt sjokkert over all den fine responsen jeg fikk. Jeg følte meg hørt, og ble fortalt at jeg hadde hjulpet mange. Målløs var vel ordet.

Juni

.. Jeg klarte det. Jeg fullførte tre år på ungdomsskolen – noe jeg aldri hadde klart uten alle de fantastiske støttespillerne mine. Venner, familie og lærere, ikke minst. Dette er en dag jeg aldri kommer til å glemme. Det var så mange følelser på en gang, og det var så fint samtidig som at det var veldig trist å si hade til alle sammen. Vi avsluttet det hele med en fin avslutning på en strand hvor vi var våken nesten hele natten med fyr i bålet og høy musikk. En perfekt avslutning! Og en god start på en veldig fin sommerferie.

Del 2 kommer snart!

Jeg ønsker dere alle en GOD jul. Ta godt vare på menneskene rundt dere ♥