God morgen! Eller, god dag er det vel egentlig, men det er ikke så lenge siden vi stod opp. Julekvelden ende for oss i to tiden i natt. Når gjestene dro bestemte vi oss for å se film og spille litt, etter en koselig dag. Julaften i går var utrolig fin og maten utrolig god. Mangelen på julestemning hindret meg ikke i å ha en fin dag sammen med menneskene jeg er mest glad i ♥ Jeg fikk også mye fint, som jeg helt sikkert kommer til å vise dere her på bloggen i løpet av de neste dagene.

Jeg merker at jeg blir eldre, for jeg har et helt annet syn på jul nå enn det jeg hadde når jeg var mindre – såklart. Jeg merker jeg setter mer pris på maten, tiden og menneskene jeg har rundt meg, og jeg er så veldig takknemlig. Vi er så heldig.

· · · · ·

 

Nå er jeg akkurat ferdig med å sminke meg, og jeg har skiftet fra pysjen til en kjole – så nå begynner vi å bli klar til å dra i middagsbesøk. Jeg håper dere hadde en fin jul alle sammen. Ikke glem å ta vare på hverandre og sett pris på menneskene rundt deg – og deg selv! Det er lov det også. Ha en fin jul videre!