· · · · ·

THURSDAY MOODBOARD

Det er så mørkt ute om dagen at jeg ikke har sjans til å ta noen bilder til dere før jeg våkner, så her har dere et lite moodboard. Jeg kan sitte i evigheter å bla nedover weheartit, tumblr og pinterest. Skinnjakker, levis, ripped jeans, kåper og kule outfits = masse inspirasjon. Jeg gleder meg til det blir litt varmere ute så jeg slipper å pakke meg inn i kåper, skjerf og luer hver eneste dag, men siden det er det jeg må gjøre nå, kan jeg i hvertfall prøve å gjøre det litt moteriktig.

Jeg vil vise dere hva jeg fikk til jul og noen nye antrekk, men det får vente til det blir litt lysere. Det hjelper ikke så mye at alle veggene i huset er svart heller, for da har jeg ingen bakgrunner som kunne gjort det litt bedre. Men jeg skal gjøre det beste ut av det samtidig som jeg venter tålmodig på litt dagslys.

Uansett, det er ikke mange dager igjen til nyttårsaften! Det betyr også at det ikke er mange dager igjen å stemme på meg som «Årets femelle blogger» og «Årets mest kreative blogger». Jeg hadde satt stoor pris på om du vil stemme på meg – og da er du også med i trekningen av en goodiebag! Tusen takk til alle som har stemt, og alle som allerede har gjort det. Det betyr mye ♥

Hva skal du på nyttårsaften?