Siste dagen i 2016. What. Jeg vet ikke om jeg syns dette året har gått fort eller ikke, men et spennende år har det i hvertfall vært! Jeg har gjort masse jeg aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre. Jeg fullførte og sluttet på ungdommskolen,  begynte på videregående (og har fullført et halvt år!!),  jeg har fått meg mange nye venner, hatt fremføring for klassen og blitt Femelleblogger! Det er nok mer jeg kunne skrevet på den listen men dere skjønner greien. Samtidig som det har vært mye jeg har klart, så har det også vært et år fylt med utfordringer og tunge dager, men jeg kom meg gjennom det også.

Jeg har forresten sluttet med nyttårsforsetter, eller jeg liker bedre å kalle det «mål». Jeg husker før når jeg skrev side etter side med ting jeg skulle bli flinkere til og bedre på i det nye året som kom – og jeg ble like skuffet hver gang jeg ikke klarte å ha et bedre kosthold, trene hele året og få bedre selvtillit. Det orker jeg ikke denne gangen. Målet mitt for 2017 er å kunne avslutte året med setningen «Dette har vært det beste året noensinne», og med en riktig tankegang så tror jeg nok det er noe jeg kan klare! Og å smile mer på bilder, det lover jeg å bli flinkere til!

Jeg ønsker dere alle et GODT NYTTÅR! Ta godt vare på menneskene rundt deg og vær forsiktig. ♥


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.